Politika privatnosti

Kako bi imali funkcionalnu stranicu i omogućili usluge koje korisnici traže, www.drmahirajahic.ba na ovoj web-stranici može prikupljati i upotrebljavati lične podatke korisnika. Lični podaci posjetitelja na našoj stranici koriste se samo u svrhu za koji su nam i dati.

 

www.drmahirajahic.ba prikuplja podatke o računaru kao što su IP adresa, tip preglednika, vrijeme pristupa kao i adresu web stranice. Možemo koristiti navedene podatke kako bi vam pružili učinkovitiju korisničku uslugu i  olakšali korištenje web stranice. Mi ne prodajemo, ne iznajmljjemo i ne posuđujemo listu korisnika trećim stranama.

 

www.drmahirajahic.ba štiti vaše lične podatke od neovlaštenog pristupa ili upotrebe istih. Svi podaci snimaju se u sigurno okruženje koje je zaštićeno od neovlaštenog pristupa ili upotrebe.

 

Na web stranici www.drmahirajahic.ba primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računar korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega. Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki web stranice i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).

 

Web stranica www.drmahirajahic.ba koristi se statistikom Google Analytics, a pravilna privatnosti treće strane potražite na Google Analytics.

 

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete izbrisati na svome računaru ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

 

Ukoliko imate bilo kakva druga pitanja vezana za našu policu privatnosti ili ako imate problem ili pritužbu molimo da nam se obratite na gppjahic@gmail.com

© 2024 Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić
Dizajn i programiranje: Jellymetrics d.o.o. Tuzla