O nama

Saznajte više o našem Centru i gdje se nalazimo.

Ko smo mi?

Ko smo mi?

Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić počeo je kao ginekološka ordinacija, jedna od prvih u pružanju usluga najsavremenije kolposkopske i PAPA dijagnostike, kao i kompletnog programa liječenja promjena na grliću materice.

Početkom 2018. godine ginekološka ordinacija prerasta u Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić sa novom lokacijom na adresi  Branilaca BiH 1, C-1 (stari naziv LUKE, Alekse Šantića 1), kod Dramar centra, u novom prostoru koji je namjenski prilagođen ugodnom boravku pacijenata.

Centar posjeduje najsavremeniju opremu za pružanje kompletnog spektra ginekoloških usluga, a naš tim čine iskusni i renomirani stručnjaci.

GPP dr. Jahić Tuzla

GPP dr. Jahić Tuzla

Ginekološki centar dr. Jahić dio je GPP dr. Jahić koju čini još i Kardiovaskularni centar na čijem je čelu doc. dr. Elmir Jahić, specijalista interne medicine i subspecijalista kardiolog.

Doc. dr. Jahić jedan je od najeminentnijih bh. kardiologa i ekspert iz oblasti interventne kardiologije, dijagnostike i tretmana koronarne bolesti srca, poremećaja srčanog ritma i implantacije pacemaker-a i ICD uređaja, endovaskularne angiologije i bolesti perifernih arterija, ehokardiografije.

U Kardiološkom centru obavlja se širok neinavazivni dijagnostički algoritam bolesti srca i krvnih sudova uključujući subspecijalistički kardiološki pregled, ehokardiografski ultrazvučni pregled srca, ergometriju, 24 satni holter monitoring EKG-a i krvnog pritiska.

Gdje se nalazimo?

Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić se nalazi na adresi  Branilaca BiH 1, C-1 (stari naziv LUKE, Alekse Šantića 1), kod Dramar centra u Tuzli.

U naselju gdje se nalazi Ginekološku centar Dr. Mahira Jahić, parking se ne naplaćuje, a najbliži parkinzi sa naplatom pripadaju zoni 2.

Procedura rezervacije termina je jednostavna. Popunite kratki obrazac i naše osoblje će vas kontaktirati u što kraćem roku.

Naše usluge

Sve usluge
PAPA test

PAPA test

Papa pregled je bezbolna metoda uzimanja ćelija sa površine grlića materice i mikroskopski pregled ćelija u cilju otkrivanja karcinoma grlića materice kao i prekanceroznih promjena na grliću, HPV infekcije i drugih infekcija.

Fetalni skrining

Fetalni skrining

Između 11. i 13.+ 6 nedjelja trudnoće izvodi se ovaj vrlo bitan ultrazvučni pregled kojim se mogu otkriti ultrazvučni biljezi za određene hromosomopatije, ali i otkriti anomalije i abnormalnosti fetusa.

Kolposkopija

Kolposkopija

Kolposkopija je bezbolna dijagnostička procedura, u kojoj se koristi optički aparat koji vidno polje uvećava 4-40 puta, a cilj je praćenje promjena na grliću materice, vagini i vulvi. Kako se izvodi kolposkopija?

Krioterapija

Krioterapija

Krioterapija je metoda koja se koristi kod liječenja grlića materice. To je lokalno zamrzavanje oboljelog tkiva i nije praćeno bolovima niti krvarenjem. Sama procedura traje 5 do 10 minuta. Kada je krioterapija potrebna?

© 2024 Ginekološki centar Dr. Mahira Jahić
Dizajn i programiranje: Jellymetrics d.o.o. Tuzla