Dobro došli na web stranicu ginekološke ordinacije “Dr. Mahira Jahić”.

Prof.dr.sci. Mahira Jahić

Specijalista ginekologije i akušerstva

Dobrodošli

Ginekološke ordinacije Dr. Mahira Jahić

Drago nam je što ste otvorili web stranicu privatne ginekološke ordinacije “Dr. Mahira Jahić” Tuzla.

Kako smo jedna od prvih ginekoloških ordinacija koja pruža usluge najsavremenije kolposkopske i PAPA dijagnostike i kompletan program liječenja promjena na grliću materice veliko nam je zadovoljstvo da smo sa vama. Na ovim stranicama možete se upoznati sa uslugama koje vam možemo pružiti. Radujemo se vašem dolasku.

Vaša ginekološka ordinacija “Dr. Mahira Jahić”.

Naruči se

Potvrda u toku dana

Izaberite datum:

Ginekološke kontrole

Redovne ginekološke kontrole
Ginekološka kontrola Tuzla

Redovne ginekološke kontrole su osnova za zdravlje ženskog reproduktivnog sistema. U okviru redovnih ginekoloških kontrola potrebno je uraditi ginekološki pregled, kolposkopski pregled, PAPA test, ultrazvučni pregled genitalija i pregled dojki.

Kolposkopija i PAPA test

Preventivni pregledi
papa-test-kolposkopija-tuzla

Svaka žena koja je zdrava treba bar jednom godišnje da uradi kolposkopski i PAPA pregled i zaštiti se od nastanka karcinoma grlića, vagine i vulve. Prevencija podrazumijeva kontrolne preglede prije nego je bolest nastupila ili se razvila u uznapredovali oblik. Kolposkopija i PAPA (bris grlića) su pregledi kojim se pod uvećanjem – mikroskopom pregledaju grlić i vagina žene te se pronalaze promjene koje su nevidljive golim okom a predhode karcinomu i mogu se liječiti na vrijeme.

Pregledi u trudnoći

Ultrazvučni pregledi u trudnoći
Tudnica Tuzla Dr Mahira Jahic

Tokom trudnoće su potrebni redovni pregledi. Pregledi u trudnoći sadrže: akušerski pregled (ginekološki pregled u trudnoći), laboratorijske analize i ultrazvučni pregled. Tokom uredne trudnoće potrebno je imati 10 ginekoloških pregleda, 4 ultrazvučna (I- rana trudnoća, II Fetalni skrining, III 20-24 nedjelja trudnoće, IV 30-32 nedjelja trudnoće) i 3 pregleda osnovnih laboratorijskih nalaza.

Ukoliko želite da saznate više kliknite na EDUKACIJA
EDUKACIJA
'

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com